magicschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

magicschool

Магическо училище

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 81, на Пет Окт 04, 2024 6:39 pm
Latest topics
» Кой иска да пише РП?
Директорският кабинет EmptyСъб Окт 16, 2010 12:51 am by Сивиръс Снейп

» Не отново!
Директорският кабинет EmptyСря Окт 13, 2010 3:18 pm by Сивиръс Снейп

» Кого поканих!
Директорският кабинет EmptyПон Сеп 20, 2010 3:05 am by Хакурой Хокайдон

» Табло със съобщения
Директорският кабинет EmptyПон Сеп 20, 2010 2:56 am by Хакурой Хокайдон

» В.О.Д.А.
Директорският кабинет EmptyПон Сеп 20, 2010 2:55 am by Хакурой Хокайдон

» Кандидатстване за префект
Директорският кабинет EmptyПон Сеп 20, 2010 2:54 am by Хакурой Хокайдон

» Търся си...!?
Директорският кабинет EmptyПон Сеп 20, 2010 2:49 am by Сивиръс Снейп

» Спалнята на момчетата
Директорският кабинет EmptyПон Сеп 20, 2010 1:25 am by Сивиръс Снейп

» Часове по ГЗМС
Директорският кабинет EmptyПон Сеп 20, 2010 1:21 am by Сивиръс Снейп

Директорският кабинет

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Хакурой Хокайдон
Директорката
Директорката
Хакурой Хокайдон

Female Cancer Брой мнения : 192
Местожителство : Лондон

Директорският кабинет Empty
ПисанеЗаглавие: Директорският кабинет   Директорският кабинет EmptyПет Авг 06, 2010 3:07 am

Директорският кабинет беше топъл и уютен.Голямата катедра и мекия дървен стол с мека облегалка и седалка придаваха на стаята величие.Насякъде имаше лампи и свещи,които бяха запалени и светлината им се разпръскваше из цялото помещение.Секциите бяха затрупани с книги,а катедрата с пергаменти и пера.Накратко помещението не бе много подредено,но това,топлите цветове и светлините,го правеха много уютно.Прозорците бяха мръсни и непочистени.Имаше прах навсякъде.Тук учениците можеха да си извиняват отсъствията,но само по основателни причини.Тук също всеки ученик бе воден за да получи наказание,ако бе згафил някъде разбирасе.
Върнете се в началото Go down
https://magicschool.canadian-forum.com
Алисън-Кейтлийн Грейсън
Учител по ЗСЧИ
Учител по ЗСЧИ
Алисън-Кейтлийн Грейсън

Female Брой мнения : 24
Местожителство : Фъстъколандия

ПисанеЗаглавие: Re: Директорският кабинет   Директорският кабинет EmptyВто Авг 17, 2010 5:00 pm

С двете момичета, които по случайност хванах в гоата дойдохме право тук. Надявах се аз да измисля наказанието, което нямаше да бъде леко. По тихите коридори се чуваше силното тракане на високите ми токове.Спряхме пред вратата и почуках леко. Изчаках някой да ни позволи да влезем.
DuLcEtYyY
Ученик от Слидерин 1-ви курс
DuLcEtYyY

Female Cancer Брой мнения : 45
Местожителство : Мексико

ПисанеЗаглавие: Re: Директорският кабинет   Директорският кабинет EmptyВто Авг 17, 2010 5:16 pm

Най-сетне!Близо до директорския кабинет....усещам чувството на свобода!Г-жа Грейсън почука още няколко пъти на вратата ,но от там не се чу никакъв звук.Двете с Хаку се спогледахме,и започнахме да се смеем
-Госпожици имайте малко уважение-каза учителката ядосана и почука още някокло пъти на вратата
-Изглежда този път ще ни се размине-казах аз доста разочарована,но с огромен тон нахалство в гласа си...............
Хакурой Хокайдон
Директорката
Директорката
Хакурой Хокайдон

Female Cancer Брой мнения : 192
Местожителство : Лондон

ПисанеЗаглавие: Re: Директорският кабинет   Директорският кабинет EmptyВто Авг 17, 2010 5:28 pm

Хаку погледна Роберта и леко се засмя.В този момент се чуха леки тракания на не много високи обувки,които приближаваха бавно.Най-накрая директорката стигна до нас и и влязохме в кабинета.Той бе много разхвърлян,но и уютен.
-Е май днес ще имам посетители!Да чуя как сте згафили.Професор Грейсън започна да говори...
https://magicschool.canadian-forum.com
Алисън-Кейтлийн Грейсън
Учител по ЗСЧИ
Учител по ЗСЧИ
Алисън-Кейтлийн Грейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Директорският кабинет   Директорският кабинет EmptyВто Авг 17, 2010 5:31 pm

-Не знам как, но още в първия си ден хващам нескопосани ученички, нарушаващи правилата.-казах студено и беземоционално.-Странното е , че очевидно въпростните нескопосани ученички- погледнах с задоволство момичетата- имат голямо самочувствие.-продължих като се обърнах към директорката.-Според мен си мисят, че знает много и могат всичко. Това е неприемливо.Изисквам наказание над тях! Вие ли ще изберете или...-облизах устните си- аз да имам тази приятна чест.
DuLcEtYyY
DuLcEtYyY

Female Cancer Брой мнения : 45
Местожителство : Мексико

ПисанеЗаглавие: Re: Директорският кабинет   Директорският кабинет EmptyВто Авг 17, 2010 5:41 pm

-Хмм разбирам-отвърна директорката замислено-В такъв случай ще предотстъпя тази чест на вас госпожо Грейсън.Имам само едно изискване..накажете ги сурово,но не ги разделяйте.Хека наказанието бъде едно и също и за двете!
-Няма проблем госпожо директор двете ученички ще раберат че правилата са създаденида се спазват.
-Ккмм...аз пък мисля че е точно обратното,правилата са създадени за да се нарушават..
-Госпожичке как не те е срам..
-Тишина!!!-отсече директорката
-Роберта спри да се разправяш,учителките ще вземат да се спукат от злоба-каза ми мноооого тихо Хаку такаче никой да не чуе нищо.И двете се усмихнахме леко..
-Е професор Грейсън какво предлагате да е наказанието?-попита директорката
Алисън-Кейтлийн Грейсън
Учител по ЗСЧИ
Учител по ЗСЧИ
Алисън-Кейтлийн Грейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Директорският кабинет   Директорският кабинет EmptyВто Авг 17, 2010 5:45 pm

Чух какво каза Хаку и отидох много близо до тях.
-Внимавайте а не спукам вас!-изсъсках и се обърнах към директорката.-Хм...ще го измисля в движение.-отговорих и тръгнах напред.-След мен, ако не сте разбрали!-прозвуча студено гласът ми.Продължих напред, като тръгнах да излизам от кабинета. Спрях се и леко обърнах главата си.-И да не сте гъкнали!-продължих и след кот излязохме затворих вратата. Обърнах се към тях и казах:-Отиваме в моя кабинет, пък каквото ще става там, ще видите.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Директорският кабинет   Директорският кабинет Empty

Директорският кабинет
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
magicschool :: Кулите :: Директорският кабинет-
Идете на: