Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 81, на Пет Окт 04, 2024 6:39 pm |
|
| Спалнята на момичетата | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Хакурой Хокайдон Директорката
Брой мнения : 192 Join date : 21.06.2010 Age : 27 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Спалнята на момичетата Сря Юни 30, 2010 7:52 pm | |
| Спалните на момичетата бяха свежи.Бебешко-розови стени инкустирани с бели цветя.12 наредени в редица легла,спускащ се отгоре бял балдахин,бродиран с розова нишка.Преливащо от светлина,голямото помещение бе запълнено и с тоалетка,бюра и възглавнички,подобно на таборетки.На перваза също имаше възглавнички,но бяха по-сплескани.Там често ученичките сядаха да почетат,помислят или просто да погледат звездите. | |
| | | Коралайн Кълън Ученик от Слидерин 1-ви курс
Брой мнения : 5 Join date : 30.06.2010 Местожителство : Лондон,Англия
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Сря Юни 30, 2010 10:20 pm | |
| Влязох в стаята носейки два големи небесносини куфара.Огледах се.Стаята беше много сладка и свежа.Харесах си последното легло отлявата страна.Оставих куфарите си до леглото и си подредих дрехите.Преоблякох се с едни дънкови къси гащи,светлолилав потник,на който с черни големи букви пишеше "BEBE" и черни кецове.Вързах косата си на една висока опашка и вързах бритончето си с една физичка нагоре,като му придадох лек обем.Седнах на леглото си и извадих една книга "Vampire Kisses" и се зачетох.Тогава.. | |
| | | DuLcEtYyY Ученик от Слидерин 1-ви курс
Брой мнения : 45 Join date : 09.07.2010 Age : 28 Местожителство : Мексико
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Авг 01, 2010 4:15 am | |
| Отворих врата рязко и чух как се удря в вътрешната стена.Огледах стаята....все още бях мнооооого ядосана на майка ми.Какво по дяволите правех тук??!!Как светът ми се преобърна за толкова кратко време.Тогава забелязах...стаята беше ужас!Навсякаде по стените имаше бебешко розови петна,розови таборетки,розов под...розово,розово,розово .Зави ми се свят.Мразех този цвят .Забелязах няколко деца да влизат след мен.Имаше едно момиче със дълга синя коса и готически стил.Реших че с нея може и да се сработим.Все пак не ми се иска да остана сама.Но не трябва да завързвам приятелстава и без това скоро няма да съм тук.Седнах на леглото до нея,без да обеля нито звук.Отворих си багажа и реших да се преоблека.Облякох едни черни до коляното кецове с бели паяци по тях.Един бял клин и черна туника с череп.Легнах на леглото и поздравих момичето. -Здравей...
Последната промяна е направена от DuLcEtYyY на Пон Авг 16, 2010 12:46 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Хакурой Хокайдон Директорката
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Пон Авг 02, 2010 5:49 pm | |
| Хаку влезе през отворената врата.Тя мъкнеше куфараси.Погледна стаята и видя бебешкорозавите стени.Хаку пусна куфара си и зяпна стаята.Видя този розав цвят и и стана лошо.Насякъде розаво.Хаку избра едно легло съвсем близо до двете момичета,които и допаднаха.Тя остави куфара си пред леглото и седна. -Този цвят неми харесва!-каза отчаяно Хаку.Тя замахна с пръчката си и промени цвета на стаята,от розав в зелен.-Така ми харесва повече, а на вас?!-запита момичетата Хаку.Тя стана и протегна ръцете си към момичетата.-Аз съм Хаку,а вие?... | |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Съб Авг 07, 2010 5:17 am | |
| Ам....Роберта-преставих се аз без да подавам ръка на момичето опитвайки се да изглеждам достатъчно незаинтересована.Исках да завържа нови приятелства но не и в такава ситуация,не на това място,не в това училище,не по това време!!!Момичет ме изгледа малко страмно....съжалих реакцията ми преди малко,може би губях един от шансовете се за BFF в училището.Но какво пък.....скоро ще се махна от тук и няма да помня дори как е изглеждала стята .....Все пак реших да се опитам да замажа малко направеното преди малко -Ъмм,от каде си-зададох и тъпия въпрос аз.Тя ме погледна и се усмихна криво,като че ли разбра че се опитвам да се извиня за реакцията си от преди 5 минути...... | |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Авг 08, 2010 3:05 am | |
| Хаку погледна момичето с фалшивата си усмивка,както винаги малко мрачна. -Е добре да започнем от начало!Аз съм Хаку,а ти?-Хаку подаде студената си ръка на момичето като размърда пръстите си.-Няма нужда се опитваш да замажеш нещата ще стане по лошо,пък и съм свикнала да бъда пренебрегната.-Хаку направи лека физиономия и ритна леко и незабележимо куфара си,като изпъшка. -Надявам се този цвят на стаята да ви харесва?.... | |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Авг 08, 2010 3:25 am | |
| Ами предпочитам черно...но това е много по добре от розово -отвърнах аз опитвайки се да се усмихна,но се получи нещо средно между физиономията когато ти се повръща,и когато помиришеш миризмата на нещо гнило.Хаку се засмя,изглеждаше лъчезарен човек и за щастие не приличаше на някоя надута фукла без покритие....замислих се че може да станем приятелки,но веднага се сетих каква е целта която исках да постигна и засега в нея нямаше завързване на много добри приятелства................ | |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Нед Авг 08, 2010 3:38 am | |
| Хаку погледна момичето и си каза"Това момиче ми допада,стила и на обличане,харесвачерно както мен,можем да станем приятелки,но мисля че е по добре да стоя надалеч от хората в това даскало..!".Хаку се усмихна с още една студена усмивка и седна на леглото си,леко разочарована,след това стана и закрачи леко по дървения под.Стигна до прозореца и го отвори.Навън валеше като из ведро.Хаку седна на прозореца и се загледа.Неможеше да си обясни как в подземие може да има прозорец,но трябваше да го приеме,това бе част от магията.Хаку загледа и видя няколко тичащи деца към входа на замъка.Тъйкато тя обичаше да е винаги мокра реши да излезе навън и да се разходи в гората,тъйкато обичаше да се разхожда сама.Тя скочи от прозореца на дървения под,а звука който се чу не беше никак тих.Хаку се затича и отвори тешката врата.Врата се лопна силно,защото бе станало силно течение.Другите момичета погледнаха навън за да видят Хаку,но нейните бързи стъпки все още се чуваха по коридора.Когато Хаку излезе навън тя ги видя и им метна... | |
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата Пон Авг 09, 2010 8:15 pm | |
| Зачудих се дали да и метна...в един момент я почуствах наистина близка,сякаш не я познавам от преди пет 5 мин. а от 5 години...но тогава реших НЕ !!! Целта ми беше да се върна в "мъгълския свят" ,както го наричат тук.Обърнах се без да метна на Хаку,и започнах да разопаковам багажа си.Извадих една снимка на мен и двете ми най-добри приятелки Мия и Лупита..толкова ми липсваха.Сложих я на едно от чекмеджетата и започнах да оправям дрехите си. След като приключих,се обърнах и забелязах че момичето със синята коса,което забелязах първо когато влязох в стаята все още лежеше на леглото и четеше книга.За да не и преча,а и ми беше толкова скучно реших да излезя да се поразходя из училището.Озовах се в коридорите и тръгнах право напред,мислейки коя да е първата пакост която да направа за да може по скоро да ме изгонят от Хогуортс.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Спалнята на момичетата | |
| |
| | | | Спалнята на момичетата | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Прогноза за времето | Времето ще бъде дъждовно и ветровито.
|
|