Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 81, на Пет Окт 04, 2024 6:39 pm |
|
| Езерото | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Хакурой Хокайдон Директорката
Брой мнения : 192 Join date : 21.06.2010 Age : 27 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Езерото Пон Юли 19, 2010 1:45 am | |
| Езерото в магическото училище Хогуортс се простира от лявата страна.Винаги водите му са бистри и чисти.Когато е топло,тук има много риби и морски създания.Зимата не се показват често,за да не измръзват.Учениците много обичат да посещават това място,за да поиграят на воля,да се разходят или да си поговорят с приятелите си.Има големи поляни,простиращи се около езерото.Къпането е позволено,само когато навън е топло. | |
| | | Хакурой Хокайдон Директорката
Брой мнения : 192 Join date : 21.06.2010 Age : 27 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Re: Езерото Вто Авг 17, 2010 8:15 pm | |
| Хаку вървеше и тъпчеше мократа трева от дъжда.небето все още бе мрачно.Хаку бе наметнала мантията си,защото и бе малко студено.Седна на една пейка до езерото и се замисли.Тя бе толкова спокойна и щастлива че е получила наказание,но в очите и личеше тъга.Устните и бяха напукани от студът.Изведнъж започна да вали.Хаку стоеше на дъждът и не и пукаше.Чу някакви стъпки да се приближават бавно и несигурно,мисля че бяха токчета,защото се забиваха в мократа земя.Хаку се обърна и погледна професор Лорънс...
| |
| | | Даян Лорънс Учител по Летене,Ръководител на Рейвънклоу
Брой мнения : 34 Join date : 09.07.2010 Местожителство : Търново
| Заглавие: Re: Езерото Вто Авг 17, 2010 8:21 pm | |
| -Здравей1Мога ли ад седна до теб?!-запита учителката. -Да!-Хаку си помисли"Пак ли съм направила нещо,две наказания ще ми дойдат в повече". -Кхъ кхъ.Няма да те наказвам.-отвърна професорката. Хаку я погледна право в очите.Бяха някак топли и усопокояващи.Капките вода се стичаха по лицето,от косата и капеше вода,а дрехите и бяха мокри. Това дете е необикновенно,помисли си Даян,много ми допада и се радвам че ще уча някой като нея... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Езерото | |
| |
| | | | Езерото | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Прогноза за времето | Времето ще бъде дъждовно и ветровито.
|
|