magicschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

magicschool

Магическо училище

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 81, на Пет Окт 04, 2024 6:39 pm
Latest topics
» Кой иска да пише РП?
Забранената гора EmptyСъб Окт 16, 2010 12:51 am by Сивиръс Снейп

» Не отново!
Забранената гора EmptyСря Окт 13, 2010 3:18 pm by Сивиръс Снейп

» Кого поканих!
Забранената гора EmptyПон Сеп 20, 2010 3:05 am by Хакурой Хокайдон

» Табло със съобщения
Забранената гора EmptyПон Сеп 20, 2010 2:56 am by Хакурой Хокайдон

» В.О.Д.А.
Забранената гора EmptyПон Сеп 20, 2010 2:55 am by Хакурой Хокайдон

» Кандидатстване за префект
Забранената гора EmptyПон Сеп 20, 2010 2:54 am by Хакурой Хокайдон

» Търся си...!?
Забранената гора EmptyПон Сеп 20, 2010 2:49 am by Сивиръс Снейп

» Спалнята на момчетата
Забранената гора EmptyПон Сеп 20, 2010 1:25 am by Сивиръс Снейп

» Часове по ГЗМС
Забранената гора EmptyПон Сеп 20, 2010 1:21 am by Сивиръс Снейп

Забранената гора

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Хакурой Хокайдон
Директорката
Директорката
Хакурой Хокайдон

Female Cancer Брой мнения : 192
Местожителство : Лондон

Забранената гора Empty
ПисанеЗаглавие: Забранената гора   Забранената гора EmptyПон Юли 19, 2010 1:47 am

Забранено е да се ходи в този гора.Тук има най-различни опасни същества и на учениците могат да им се случат много лоши неща.Но все пак повечето ученици събират кураж и влизат,за да разберат какво е това място.Има тъмно блато,което е много опасно,защото вътре има опасни същества,които могат да наранят учениците.
Върнете се в началото Go down
https://magicschool.canadian-forum.com
Алисън-Кейтлийн Грейсън
Учител по ЗСЧИ
Учител по ЗСЧИ
Алисън-Кейтлийн Грейсън

Female Брой мнения : 24
Местожителство : Фъстъколандия

Забранената гора Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Забранената гора   Забранената гора EmptyПон Авг 16, 2010 11:33 pm

Разхождах се съвсем спокойно, макар и гората да беше забранено място. не, не ме беше страх, по-скоро исках да разбера какво се криеше тук, макар, че можеше да си навлеча неприятности. бях си такава, какво да се прави.
Ходех бавно, бях облечена в прилепнали дънки и туника върху тях с тънки презрамки и на няколко места скъсана. какво? Такъв беше моделът и сега беше особено модерно, а не одеждите и мантиите, които всъщност в началото на учебната година трябваше да се носят.
Изведнъж чух някакви стъпки, обърнах се и видях...
Хакурой Хокайдон
Директорката
Директорката
Хакурой Хокайдон

Забранената гора Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Забранената гора   Забранената гора EmptyВто Авг 17, 2010 3:15 am

Хаку крачеше бавно и акто видя че някой се обърна,още по малко че разпозна учителката си по Защита срещу черните изкуства,се скри зад едно голямо и покрито с мъх дърво.Хаку стоеше и немърдаше.Бе притаила дъх и надничаше.Луната не се виждаше понеже имаше облаци и затова небето бе мрачно и тъмно.Хаку чу един глас да и прошепва нещо.Тя си помисли че е загазила...
Алисън-Кейтлийн Грейсън
Учител по ЗСЧИ
Учител по ЗСЧИ
Алисън-Кейтлийн Грейсън

Female Брой мнения : 24
Местожителство : Фъстъколандия

Забранената гора Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Забранената гора   Забранената гора EmptyВто Авг 17, 2010 3:03 pm

Странно, но не видях никой за това продължих напред. Чуваха се само стъпките ми, поради тишината възцарила се в гората. Беше съвсем тъмно и едва се виждаше, но за разлика от повечето други имах изострен поглед и обоняние. Наследство може би от някой от предците ми, кпоито въобще не съм и познавала.
Та така...Продължавах да вървя уверено и на няколко пъти да се спирам за да оглеждам къде точно се намирам.Дишах съвсем спокойно, не ме беше страх.Изведнъж се спрях, имах чувството , че някой ме наблюдава.Изкарах магическата си пръчка:
-Еванеско.-казах спокойно и дървото, което стоеше малко по далеч пред мен изчезна.-Не е много почтенно да се криете там, госпожо Хокайдон.-прозвуча студено, жестоко , въпреки нежние ми глас. Бях вдигала високо главата си и очите ми бяха още по-студено и от гласът ми. Предизвикващи смущение.
DuLcEtYyY
Ученик от Слидерин 1-ви курс
Ученик от Слидерин 1-ви курс
DuLcEtYyY

Female Cancer Брой мнения : 45
Местожителство : Мексико

Забранената гора Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Забранената гора   Забранената гора EmptyВто Авг 17, 2010 3:16 pm

Вървях бавно и забелязах няколко дървета...зачудих се какво е това място и тогава се сетих.Бях чувала историй за тази гора.Казваха и ЗАБРАНЕНАТА ГОРА!!!Зарадвах се най-после нещо готино в цялото училище.Запътих се бавно напред стъпвайки в калната мокра почва.Усещах че ако ме хванат ще си навлека големи неприятности..изведнъж усетих голяма лъчезарна усмивка да се прокрадва по лицето ми,първата ми възможност да ме изгонят от Хогуортс.Затичах се напред без да мисля за чудовищата,за които бях чула че съществуват в гората.Стигнах до едно огромно внушаващо дърво и се огледах.О па !!!Ами сега...накъде??!!Всичко изглеждаше толкова еднакво...дървета,дървета,дървета.Усетих нещо да ме пипа за крака.
-АААААА!!!............Хаку?!
-Шшшшшт!!-Хаку се огледа
-Какво правиш тук?
-ТИХО!!!-извика тя- госпожа Алисън е тук
-Коя??
- Учителката ни по Защита срещу черните изкуства!!!
-А...онази брионетка
-Мхм точно тя
-Добре идеално-Тръгнах да се изправям,но Хаку ме дръпна
-Какво по дяволите правиш??!
-Виж Хаку,не знам дали ти си тук по твоя воля,но аз не искам да уча тук не искам да виждам баща си искам да се върна в мъгълския свят и да забравя за това-О не...започнах да усешам как сълзите ми започват да текат.
-Роберта..плачеш ли?!
-Не !-отсякох аз...плачех ли??Не аз съм силна нама да плача за глупости.
--Не е много почтенно да се криете там, госпожо Хокайдон!
-МММ Хаку,това не беше твоя глас нали???
-Не!-Отрсече изплашено тя
-О госпожице Пардо..и вие ли сте тук!Картинката стана пълна!
-Здравейте госпожо Грейсън..как се чуствате в тази дъждована и прохладна вечер-поздравих мако нахално аз
-Роберта Пардо имай малко уважение.-каза съвсем спокойно учителката
О не се притеснявайте уважавам ви много-усмихнах се аз!
-ххм познавам такива ученички като теб..знам какво целиш!
-М Роберта и аз малко объркахме пътя -отвърна леко засмяна и вече по слокойно Хаку
-Кхммм-Засмях се аз но успях да си запуша устата на време.
-Както знаете тук е забранено за разходки........................

Последната промяна е направена от DuLcEtYyY на Вто Авг 17, 2010 3:28 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Хакурой Хокайдон
Директорката
Директорката
Хакурой Хокайдон

Забранената гора Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Забранената гора   Забранената гора EmptyВто Авг 17, 2010 3:22 pm

Хаку погледна учителката в очите и каза:
-Но ние не се разхождаме!-отсече Хаку.
-При мен тези номера не минават!А сега ще ви поняка да ме придружите до директорският кабинет.
Хаку дръпна за ръката Роберта и и смигна п0очти незабележимо.
-О не се опитвайте да бягате!
Хаку зяпна с отворена уста учителката и тръгна примирено.Вървяха и стигнаха до големите врати на замъка.Вратата се отвори ,а от там ги посрещна г-н Филч.
-Оу май ще има наказание!
Хаку и Роберта го изгледаха с страшен поглед.Алисън изобщо необръщаше внимание.И докъто Хаку си мислеше какво ще е наказанието се бяха озовали пред Директорският кабинет...
Sponsored content

Забранената гора Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Забранената гора   Забранената гора Empty

Забранената гора
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
magicschool :: Извън замъка :: Забранената гора-
Идете на: